Невероятно, но факт


Невероятна новина циркулира из онлайн новинарското пространство. Топлофикация-София опрощава всички стари задължения на своите абонати, независимо от обема на просрочието, считано от днес. От дружеството отчитат факта, че подобна мярка ще облагодетелства предимно нередовните платци, което ще ощети коректни абонати. В тази връзка, а и с оглед надвзетите сериозни суми по време на настоящия зимен период, компанията освобождава от такси и сметки всички свои изрядни клиенти за период от 18 месеца, независимо от промяната на цената на газа за съответния период.

Това решение е взето в резултат от проведеното късно снощи събрание, целящо да постанови мерки за стабилизиране на дружеството и подобряване имиджа му сред населението. Подобни мерки за справяне с кризисната икономическа ситуация се обмислят също така от Електроразпределение, ВиК дружествата по места, както и от трите мобилни оператора.

Надяваме се, това да бъда първа крачка към излизане на страната от тежката икономическа криза! Очаква се с подобряване на жизнения стандарт на населението да нарастне и покупателната способност, което ще доведе до стимулиране на различни местни производства и връщане към редовно заплащане на сметките за комунални услуги. Оле!

Posted on 01/04/2012, in Разни. Bookmark the permalink. 2 коментара.

  1. Дето има една дума: Nice try. Keep trying 😉

    Честит празник и на теб 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: