Спортна седмица 19 – Buhovo Run и бягане в дует


Ами аз нещо май напоследък спортувам от неделя на неделя. Но както вече писах, поради болен от глупост глезен, спортната седмица не се реализира. Трябваше да се пазя за предстоящите 5 км на Бухово и репетицията след това. Така де, другаря Ръководител специално помоли да гледам тази седмица да не се контузвам.

И така, след един прекрасен масаж на гръб в петък, бурен рожден ден на Ани в събота и няколко дни изправителна гимнастика, рано в неделя се натоварихме с кучето и Злати и духнахме на Бухово. Набързо обзаведох Хари със стария си състезателен номер и така реализирахме 5 км бягане … еее с ходене на изкачванията де.

Хари естествено искаше да тича напред, но като истински кавалер, държащ на пръхтящата си стопанка, ме чакаше чинно да го настигна. По едно време ни пресрещнаха 4-5 крави и той хем стреснат, хем заинтригуван, стоеше на пътеката и се оглеждаше за мен. Като ме видя явно доби кураж и хукна да ги проверява що за животни са пък тези 🙂 Кучешка му работа. А гледката и природата бяха страхотни.

Но сме голям екип, с време 39,35 мин.

PRT0513_3727b

Добре де, последна съм, ама времето ми е по-добро от преди. Значи за мене си съм победител 🙂

След бягането отидохме до Кремиковския манастир, направихме си мързелив следобед на бира, скара и сладки приказки. Ееее и един бонус от повръщащ Хари в колата на връщане … но това е друга, дълга и упорито миризлива тема.

После се отдадох на репетиция. Там пък се въртяхме, въртяхме, въртяхме … и тепърва ще се въртим около себе си най-вече. След това отпразнувахме рождения ден на Милена Цанкова.

Изобщо активна неделя, след мързелива седмица. Получават се нещата полека-лека 🙂 А трите почивни дни ми дойдоха перфектни.

PS. Снимката е на KrisoK и много му благодаря за нея, а целия албум от бягането е тук

Posted on 30/05/2013, in Домашни любимци, Природа, Спорт и танци and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 коментара.

  1. Юлке, почти съм решил да се запиша в твоя отбор по бързо ходене… 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: